Preud'homme: 'Verdienden al meer punten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'homme: 'Verdienden al meer punten'
Foto: © SC

Standard kwam gisterenavond naast Club Brugge op de leidersplaats kamperen, al speelde blauwzwart één wedstrijd minder. Standard-trainer Michel Preud'homme was tevreden na de wervelende vertoning van zijn team in de topper tegen RC Genk.

Michel Preud'homme glunderde gisterenavond na de wedstrijd tegen Genk. Toch kan hij zijn frustratie niet wegstoppen dat zijn team de leidersplaats moet delen met Club Brugge dat veel minder goed spel op de mat bracht. "We gaan de winterstop in met 37 punten en geen enkele hebben we gestolen", sneert de voormalige topdoelman naar blauwzwart. "We hadden zelfs drie keer meer moeten winnen, maar bleven steken op een draw", aldus Preud'homme op Sporza.

"In 2008 zullen we de doelpunten die we thuis maken, ook op verplaatsing moeten binnenschieten", rijkt Preud'homme meteen een oplossing aan. Over de naar Lokeren vertrekkende Frédéric Dupré was hij duidelijk: "Ik heb altijd met hem een goede relatie gehad. Maar ik hoef hem tijdens de laatste wedstrijd geen speelminuten te geven om hem te plezieren. Wissels doe ik voor de ploeg", besluit Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties