Rapid Boekarest duwt door voor Salou

Nico Wieme
| 0 reacties
Rapid Boekarest duwt door voor Salou
Foto: © SC

Gisteren meldden wij u al dat Rapid Boekarest grote belangstelling toont voor Clubaanvaller Ibrahim Salou. De Roemenen zouden de Belgische competitieleider nu een voorstel gedaan hebben en verwachten voor 14 januari antwoord.

Het is Rapid Boekarest menens in de strijd om Ibrahim Salou. De Roemeense nummer zou de 28-jarige spits tot het einde van het seizoen willen huren en wil ook een koopoptie in het contract laten opnemen. Club Brugge heeft tot 14 januari de tijd om te antwoorden.
 
Salous zaakwaarnemer, Jean-Claude Lagaisse, denkt dat de Roemenen naar Turkije zullen afzakken om verder te onderhandelen. Club Brugge wil pas over een transferprijs spreken als Rapid (of een andere club) en Salou tot een akkoord gekomen zijn. Midden december bracht de Roemeense club al een bod uit voor een definitieve transfer, maar toen was de kloof tussen vraag en aanbod te groot.
 
Salou is ondertussen met Club Brugge mee op oefenkamp naar Antalya vertrokken. Het blijft voor de Ghanese Belg vooralsnog koffiedik kijken waar zijn toekomst ligt. Ook STVV en mogelijk enkele andere Belgische eersteklassers zouden (vage) interesse tonen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties