Anderlecht wil contract van Legear openbreken

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht wil contract van Legear openbreken
Foto: © SC

Jonathan Legear was in de heenronde één van de weinige lichtpuntjes bij landskampioen Anderlecht, ondanks een barslechte heenronde van paars-wit kon de jonge Luikenaar definitief doorbreken in het eerste elftal van Anderlecht.

Dat is niet alleen de Belgische voetbalsupporters opgevallen, ook meerdere Russische scouts hadden de goede prestaties van Legear opgemerkt. Zo kwamen onder andere Dinamo Moskou, Lokomotiv Moskou en Zenit Sint-Petersburg aankloppen bij de jonge Belg. De Russische clubs waren bereid om, naar Belgische normen, grof geld op tafel te leggen voor de aanvaller, maar Anderlecht weigerde in te gaan op de Russische voorstellen.

Legear zelf liet na de topper in Brugge optekenen dat hij bij Anderlecht wil blijven. Paars-wit is uiterst blij dat het jonge talent in Brussel wil blijven, zelfs in die mate dat manager Van Holsbeeck het contract van Legear wil openbreken. De club zou Legear graag tot 2013 aan zich binden en de jonge Luikenaar heeft daar wel oren naar. Daarom zullen club en speler binnenkort met elkaar rond de tafel gaan zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties