Simaeys: 'Raadsel dat we het niet afmaakten'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Simaeys: 'Raadsel dat we het niet afmaakten'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Simaeys scoorde tegen Bergen de enige treffer en schonk Club daarmee de drie punten. Belgacom TV beloonde hem daarvoor met een fles champagne als man van de wedstrijd. "Als er één ploeg moest winnen, waren wij het", aldus de blauw-zwarte verdediger.

Club kreeg het in de slotfase nog heel moeilijk tegen Bergen. "Het is een raadsel. De bevrijdende goal na de 1-0 kwam er niet en de aggressiviteit verdween uit de ploeg. Zij spelen alles of niets en we komen een paar keer goed weg in de slotfase. Als we dat kunnen vermijden, zijn we op de goede weg", aldus Simaeys.
 
"Dit is een belangrijke zege na de bekeruitschakeling tegen Cercle Brugge, want als je op Club twee nederlagen op rij boekt, spreekt men hier over een crisis. Het was misschien nog niet ons beste spel, maar we waren wel de dominante ploeg."
 
Stijnen
 
Stijn Stijnen hielp Club op Bergen met een paar schitterende reddingen aan de drie punten. “Hij heeft schitterend gekeept, maar dat is zijn job", klinkt het bij Simaeys. "Als de ploeg het laat afweten, moet hij er tussenspringen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties