GB trekt naar Brugge voor de drie punten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
GB trekt naar Brugge voor de drie punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond wordt in het Jan Breydelstadion de topper gespeeld tussen competitieleider Club Brugge en Germinal Beerschot. De Antwerpenaren pakten tegen Dender hun negende zege op rij en willen ook in Brugge de drie punten pakken.

Germinal Beerschot wil tien zeges op rij pakken maar dan moet het zaterdagavond wel gaan winnen op het veld van competitieleider Club Brugge. "We zullen in ieder geval onze speelwijze niet veranderen", geeft GB-coach Harm Van Veldhoven aan in de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

"Ik kan enkel maar hopen dat onze lijst van geblesseerden zal afnemen. Hopelijk kunnen we Hernan Losada recupereren om ons voetballend vermogen op te krikken", aldus Van Veldhoven.

"Club moet zijn leidersplaats verdedigen terwijl bij ons niets hoeft", is topschutter Sanharib Malki duidelijk. "Oké, we wonnen nu al negen keer op rij maar toch krijgen we soms nog kritiek op onze spelstijl. We zijn wel Real Madrid of Barcelona niet hé", aldus de Syrische Belg. Wie er zaterdag zeker niet bij zal zijn is Daniel Cruz. De Colombiaanse middenvelder is geschorst na een derde gele kaart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties