Sergeant praat met Cercle

Nico Wieme
| 0 reacties
Sergeant praat met Cercle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Sergeant zou wel eens de nieuwe aanwinst van Cercle Brugge kunnen worden.

Gisteren landde Tony Sergeant op Zaventem. Het Laatste Nieuws meent volgens welingelichte bron te weten dat de 30-jarige middenvelder met Cercle Brugge gaat praten. Sergeant verliet eind vorig seizoen Zulte Waregem voor de Italiaanse tweedeklasser Bari, maar daar komt hij weinig aan spelen toe.
 
Bij de ‘vereniging’ geeft sportief beheerder Lievens toe dat Cercle Sergeant wel ziet zitten als mogelijke versterking. “Maar er is nog geen beslissing”, ontkent Lievens dat er al een akkoord zou zijn. “In principe zouden we niemand meer aantrekken in de winterstop. Maar als we besluiten dat toch te doen, is het om de huidige kern te versterken, niet om een eventueel vertrek op te vangen.”
 
Met het vertrek van Slobodan Slovic naar FC Antwerp en Milenko Milosevic naar KV Oostende baadt groen-zwart niet in weelde op het middenveld. Bovendien is Sergeant als vlotscorende middenvelder (17 doelpunten in 64 wedstrijden voor Zulte Waregem) hetzelfde type speler als Stijn De Smet, die zijn contract nog steeds niet verlengde en op het einde van het seizoen mogelijk vertrekt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties