Goor: '50% kans dat we kampioen worden'

Nico Wieme
Goor: '50% kans dat we kampioen worden'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht won gisteren vrij vlot met 2-4 op het veld van staartploeg Brussels. Meteen komt het optimisme weer bovendrijven bij paars-wit. Kapitein Bart Goor gelooft nog volop in de titelkansen.

Bart Goor toonde zich tevreden na de 2-4-overwinning op het veld van de rode lantaarn. De Anderlechtcaptain blijkt ook een grote optimist te zijn, want hij is er rotsvast van overtuigd dat Anderlecht nog een grote kans maakt op de landskroon. "Ik geef Anderlecht nog 50 procent kans om kampioen te worden", komt Goor verrassend uit de hoek in Het Nieuwsblad. "Het wordt nog moeilijk, maar er komen nog veel topploegen bij ons op bezoek. Club Brugge, Cercle en Germinal Beerschot spelen nog op ons veld. Als we die matchen kunnen winnen, zullen we nog dichtbij komen", redeneert Goor.

Goor wil liefst alle narigheid uit de heenronde vergeten. De linkspoot gelooft rotsvast in zijn ploegmakkers en hun goede mentaliteit, vooral in de topmatchen. "Anderlecht zal er staan in de grote matchen. De tegenstanders zullen ook nog punten laten. Standard mist met Steven Defour al zijn belangrijkste speler en Cercle is Tom De Sutter verloren. Club Brugge wordt sowieso onze grootste concurrent in de titelstrijd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties