De Man: 'Terug naar boven kijken'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De Man: 'Terug naar boven kijken'
Foto: © SC

Ahmed Hassan en Mbark Boussoufa zorgden met twee treffers voor de rust voor een belangrijke maar verdiende 0-2 overwinning van Anderlecht op het veld van Charleroi.

“Het is een serieuze opsteker na de wedstrijd tegen Bayern, maar tijdens het eerste kwartier had ik nochtans niet het gevoel dat we hier gingen winnen”, bekent De Man. “Charleroi begon sterk aan de wedstrijd en hield de bal goed in de ploeg. De goal van Hassan werkte echter bevrijdend. We lieten de bal terug goed rond gaan en speelden op rozen.”
 
Met deze overwinning van de Brusselaars komen de Europese plaatsen terug in het paars-witte vizier. “Vijf punten lijkt veel, maar in het driepuntensysteem kan het snel veranderen”, is Chatelle optimistisch. “Maar we moeten ons eerst op onszelf concentreren en zelf een goed parcours afleggen. Als wij niet winnen, speelt het geen rol wat de andere ploegen doen.”
 
Mark De Man ziet nog een pluspunt. “We mogen Club Brugge nog in eigen huis ontvangen en zij zullen tot dan ook niet alle wedstrijden winnen. We kunnen stilletjes aan terug naar boven kijken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties