De zoete wraak van de Farao

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
De zoete wraak van de Farao
Foto: © SC

Anderlecht heeft zich in Charleroi hersteld van de zware Europese opdoffer tegen Bayern München. De 0-5 nederlaag is misschien niet volledig weggespoeld, maar vooral de terugkeer van de Farao is een serieuze opteker. Dat doet het beste verhopen.

“Na zijn doelpunt begon de ploeg te draaien”, reageert Thomas Chatelle. “Hij heeft een heel sterke wedstrijd gespeeld en was heel belangrijk voor de ploeg. Op de momenten dat we het moeilijk hadden hield hij de bal goed bij. De Hassan die we vandaag gezien hebben kan ons in de komende weken nog heel veel bijbrengen in de competie”
 
“Hassan heeft vandaag geantwoord op de kritiek van de voorbije weken”, klinkt het bij Mark De Man. “Hij heeft getoond dat we op hem kunnen rekenen.” Met of zonder de Egyptenaar in vorm. Het is inderdaad een wereld van verschil voor paars-wit.

Hassan houdt de lippen stijf
 
En Hassan zelf? Net als op het veld was de middenvelder ongrijpbaar voor zijn tegenstanders – in deze situatie het volledige Vlaamse en Waalse sportjournaille. De zoete wraak van de Farao na de kritiek? Hopelijk voor Anderlecht is zijn revanche niet van korte duur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties