Louwagie zag veel spektakel onder Sollied

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Louwagie zag veel spektakel onder Sollied
Foto: © SC

Trond Sollied vertrekt naar SC Heerenveen en dus moeten ze bij Gent zeker op zoek naar een nieuwe trainer. Gent-manager Michel Louwagie kijkt alvast met een positief gevoel terug op het jaartje onder leiding van de Noor.

"De spektakelwaarde is dit jaar enorm omhoog gegaan. We hebben meer abonnees en ons stadion is veel vaker uitverkocht. We zaten wel al in een positieve spiraal toen Georges Leekens hier trainer was, maar nu zouden we toch graag eens een prijs pakken. We mikken volop op de bekerfinale en een plaats in de topvijf", aldus Michel Louwagie op Sporza.

De manager van AA Gent is niet verrast dat Trond Sollied al na één jaar Gent weer verlaat. "Zijn terugkeer was een vriendendienst. Het was de afspraak van in het begin dat hij mocht vertrekken als er een buitenlandse club kwam aankloppen. Dat hij nu naar Nederland trekt, verwondert me niet. Hij was al meer geïnteresseerd in een Nederlands team dan in een Belgische club", besluit Louwagie die weet dat Sollied via Heerenveen graag de stap naar Engeland of Duitsland zou maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties