STVV staat voor wedstrijd van de waarheid

Mathias Dumarey
| 7 reacties
STVV staat voor wedstrijd van de waarheid
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Dit weekend speelt Sint-Truiden VV op eigen veld een erg belangrijke wedstrijd tegen SV Roeselare. Dennis Van Wijk, de coach van de Limburgers, denkt dat het de wedstrijd van de waarheid zal worden.

"Als we niet winnen van Roeselare, wordt het moeilijk. Als we wel winnen, en Bergen laat een steekje vallen, is alles nog mogelijk. Maar de wedstrijden die we moesten winnen, hebben we verloren", zegt STVV-trainer Dennis Van Wijk op Jupiler TV.

"Ik denk dat Roeselare hier ultradefensief zal komen voetballen. We zullen het geluk moeten hebben dat we vroeg kunnen scoren. Als wij iets weggeven, is het ook meestal raak. Zaterdag is er geen plaats voor stress of druk, we moeten gewoon winnen", weet Van Wijk.

Het geheime wapen van de Truienaars wordt misschien wel Peter Van Houdt. De aanvaller kwam vorige week tegen SV Zulte-Waregem voor het eerst weer in actie na een periode van blessureleed. "Ik voel me iedere dag iets beter, maar honderd procent ben ik nog niet", zegt de voormalige speler van Roda en Borussia Mönchengladbach. Van Houdt verwacht ook dat de wedstrijd tegen Roeselare geen schoonheidsprijs zal krijgen. "Het wordt wellicht een slechte match tegen Roeselare dat er alles zal aan doen om de strijd kapot te maken. We mogen ons dat wel niet aantrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties