Chatelle loopt opnieuw blessure op

Nico Wieme
| 6 reacties
Chatelle loopt opnieuw blessure op
Foto: © SC

Pech blijft Thomas Chatelle achtervolgen. De Anderlechtspeler heeft afgelopen weekend een nieuwe blessure opgelopen. Bijkomende onderzoeken moeten de ernst van het letsel aan het licht brengen.

Het zit Thomas Chatelle niet mee. Zondag maakte de middenvelder zijn wederoptreden tegen Cercle Brugge, maar lang was het geluk hem niet beschoren. De ex-Genkenaar liep een scheurtje op aan de heupbuiger en is opnieuw out. Woensdag ondergaat hij bijkomende onderzoeken.

Chatelle is niet de enige Anderlechtspeler met problemen. Lucas Biglia liep een lichte enkelverstuiking op, Mark De Man verrekte een pees in de voet, Guillaume Gillet sukkelt met een contractuur aan de hamstring en Jelle Van Damme heeft nog steeds last aan de enkel, maar wil een noodzakelijke operatie uitstellen tot na de bekerfinale.

Alleen voor Daniel Zitka was er goed nieuws. De doelman onderging een controle-echo waaruit bleek dat zijn blessure aan de adductoren verleden tijd is. De Tsjech kreeg groen licht om de training te hervatten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties