Blondel: 'Hopen op neutrale scheids in Anderlecht'

Philippe Crols
Blondel: 'Hopen op neutrale scheids in Anderlecht'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge won zondagavond met het kleinste verschil van buur Roeselare. Volgende week speelt Club tegen Anderlecht. De wedstrijd zal allicht beslissen over de tweede plaats. Jonathan Blondel hoopt alvast op een goede scheidsrechter.

Eerst kwam Jonathan Blondel nog terug op de wedstrijd tegen Roeselare die dus nipt werd gewonnen. "We wisten dat Roeselare hier niet alles zou komen openzetten. Het was niet makkelijk om openingen te vinden, maar uiteindelijk lukte het toch een keer", sprak Blondel na de wedstrijd op de website van Club Brugge.

Blondel liep tegen Roeselare niet tegen een schorsing aan. Hij werd uit voorzorg ook naar de kant gehaald door trainer Mathijssen zodat Blondel zeker zou kunnen spelen tegen Anderlecht.

Die wedstrijd is dus voor volgende week en Blondel kijkt er al naar uit. "We kunnen ons heel de week rustig voorbereiden op die partij. We zullen alvast meer ruimte krijgen dan in andere wedstrijden. Ik hoop ook wel op een neutrale scheidsrechter. Tegen STVV hebben ze bij Anderlecht al genoeg geschenken gekregen", klinkt het.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties