Anderlecht is rond met Losada en Rnic

De Nijs Michael
| 31 reacties
Anderlecht is rond met Losada en Rnic
Foto: © SC

Anderlecht blijft zich roeren op de transfermarkt. Nadat eerder al de transfers van Kruiswijk, Suarez en Kanu werden afgerond, heeft de Brusselse club nu ook een akkoord bereikt met Hernan Losada en Nemanja Rnic.

Rnic (foto) is een 23-jarige rechtsachter die overkomt van de Servische topclub Partizan Belgrado, waar hij einde contract is. Rnic werd op het voorbije EK voor beloften vice-kampioen met Servië, verder pakte hij dit seizoen de Servische beker en lijkt zijn club ook op weg naar de landstitel. Anderlecht heeft het akkoord met Rnic bevestigd via de website, de tweevoudige international zal volgende week een contract voor drie seizoenen tekenen in het Astridpark. Er is tevens een optie voorzien om het contract met nog een jaar te verlengen.

Verder heeft Anderlecht ook bevestigd dat er een principe-akkoord is bereikt met Hernan Losada. De Argentijn van Germinal Beerschot kan een contract voor vier seizoenen tekenen bij paars-wit. Enkel op clubniveau is er nog geen akkoord, maar dat lijkt een formaliteit. Germinal Beerschot-voorzitter Verhaegen gaf eerder vandaag namelijk aan dat de transfer nagenoeg beklonken is. "We moeten nog wel met Anderlecht rond de tafel zitten. Maar, en ik zeg dat niet gemakkelijk, de transfer is rond. Ik beschouw Losada als verkocht aan Anderlecht", aldus Verhaegen tegenover ATV. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties