Pieroni mag opkrassen bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 40 reacties
Pieroni mag opkrassen bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het hing al langer in de lucht, maar nu lijkt het onafwendbaar: Luigi Pieroni moet Anderlecht na een half jaar alweer verlaten. De Brusselse club heeft namelijk besloten om de optie in zijn contract niet te lichten.

Anderlecht kende voor nieuwjaar een spitsenprobleem. De Brusselse club kwam te weinig tot scoren en presteerde daardoor ver onder haar niveau. Luigi Pieroni werd daarom op huurbasis weggeplukt bij het Franse FC Nantes. Tevens was er in het contract een optie voorzien om de Belg definitief over te nemen, maar dat zal dus niet gebeuren. 

Pieroni zelf was vragende partij voor een langer verblijf in de hoofdstad, maar paars-wit vindt de gevraagde transferprijs van 1,2 miljoen euro te veel. Nantes kampt met financiële problemen en is bereid om de transferprijs te laten zakken tot één miljoen euro, maar ook dat is te veel voor de Brusselse club. 

De zaakwaarnemer van Pieroni zal morgen nog een onderhoud hebben met Herman Van Holsbeeck, maar een langer verblijf in het Astridpark lijkt uitgesloten. Dat ziet Club Brugge dan weer graag gebeuren, de West-Vlaamse club heeft zich intussen al gemeld bij de zaakwaarnemer van Pieroni.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties