Het regent afzeggingen bij Zwitserland

Nico Wieme
| 0 reacties
Het regent afzeggingen bij Zwitserland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Zwitserland regent het geblesseerden momenteel. Begin deze week viel Blaise Nkufo uit, nu moesten ook Tranquillo Barnetta en Steve von Bergen geblesseerd de training staken.

Zwitserland beleeft geen goede voorbereiding op het EK in eigen land. Bondscoach Jakob Kuhn zag eerst Blaise Nkufo (foto) van FC Twente uitvallen met een scheur in de pees van zijn bovenbeen. Kuhn heeft de sterspits onmiddellijk vervangen door Thomas Häberli van Young Boys Bern. Voor Häberli is het pas zijn tweede selectie.

In de loop van de week kreeg Kuhn nog meer slecht nieuws te verwerken. Twee spelers moesten de training staken: Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen) en Steve von Bergen (Hertha Berlijn). Barnetta verrekte zijn enkel, maar geraakt vermoedelijk tijdig speelklaar. Von Bergen brak een middenhandsbeentje en mag meer dan waarschijnlijk een kruis maken over het EK.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, moest ook derde doelman Fabio Coltorti afzeggen. Zijn plaats wordt in de selectie ingenomen door Eldin Jakupovic.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties