Voor welk land zal jij supporteren?

Yves Dekoning
| 15 reacties
Voor welk land zal jij supporteren?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België wist zich niet te kwalificeren voor het EK in Zwitserland en Oostenrijk. Betekent dit dat wij het Europees Kampioenschap niet zullen volgen?

Laten we er van uitgaan dat we als trotse Belgen altijd voor de Rode Duivels supporteren als zij deelnemen. Tijdens het nakende EK spelen de Belgen echter niet mee. Ook landen als Engeland, Ierland en Schotland ontbreken, maar we kunnen nog voldoende landen volgen.

Kunnen onze Nederlandse buren rekenen op onze steun? Sommige politici laten wel eens een ballonnetje op in verband met een Vlaamse en Nederlandse fusie, maar zien we de nuchter Belgen zichzelf al oranje kleuren?  Een andere optie is natuurlijk je steun uitspreken voor de spelers van je favoriete team. Anderlechtfans hebben bijvoorbeeld bij Tsjechië drie spelers rondlopen: Jan Polak, Daniel Zitka en Stanislav Vlcek.

Zijn er landen die om één of andere redenen je sympathie oproepen? Vind je ergens nog de motivatie om het EK te volgen of interesseert het je allemaal niet meer nu de Belgen er niet bij zijn? In de poll op Voetbalkrant kun je je ei kwijt. Alle info over het EK vind je nog steeds op onze speciale EK-site.

Site EK2008 =>
Voetbalkrant.com =>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties