Standard mikt op Gunter Thiebaut

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Standard mikt op Gunter Thiebaut
Foto: © SC

Na het behalen van de kampioenstitel wil Standard al anticiperen op het vertrek van een aantal sterkhouders. Zo hebben de Luikenaars zich bij MVV Maastricht gemeld voor Gunter Thiebaut.

Gunter Thiebaut (30) speelt momenteel voor de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. Onze landgenoot is een vlotscorende spits, maar kon dat nog nooit bewijzen op het hoogste niveau. Bij MVV scoorde hij dit seizoen 22 doelpunten.

Thiebaut heeft er al heel wat clubs opzitten in zijn carrière, maar het meeste indruk maakte hij bij FCV Dender. Dankzij zijn doelpunten kon die club vorig seizoen promoveren naar de Jupiler League. Hij stond ook onder contract bij SV Zulte-Waregem, maar daar kwam hij niet aan spelen toe. Thiebaut heeft er ook al avonturen in Duitsland en Cyprus opzitten.

Standard zou ook nog interesse hebben voor Daniel Gomez. Ook Gomez verdedigt de kleuren van MVV, maar speelde eerder voor het Franse FC Metz en het Duitse Alemannia Aachen. Hij toonde ook nog zijn schutterskwaliteiten in de Belgische tweede klasse bij Excelsior Virton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties