Tözser: 'Wil hier prijzen pakken'

Philippe Crols
| 0 reacties
Tözser: 'Wil hier prijzen pakken'
Foto: © SC

Racing Genk heeft met de Hongaarse middenvelder Daniël Tözser eindelijk zijn eerste nieuwe speler kunnen voorstellen voor volgend seizoen. De aanwinst wil volgend jaar schitteren in de Cristal Arena.

Tözser werd door Genk weggehaald bij AEK Athene. "Ik ben naar Genk gekomen om te leren en ook om er een prijs te pakken. Vorig jaar was het hier niet zo goed en ik pakte met AEK een tweede plaats. Het is tijd voor beiden om een prijs te pakken", sprak de Hongaarse middenvelder.

De speler maakt er wel geen geheim van dat Genk normaal slechts een tussenstop is. "Nu ik in centraal Europa speel, zal ik sneller opvallen. Ik hoop na een tijd te vertrekken naar een grotere club in een grotere competitie op voorwaarde dat Genk er beter van wordt."

Bij Genk zal Tözser Balazs Toth tegenkomen. "We spelen samen bij het nationale elftal. We zijn volgens mij heel complementair. Mijn zwakke punten zijn zijn sterke punten en omgekeerd."

De Hongaarse aanwinst speelt volgend seizoen met het nummer 88. "Daar is geen speciale reden voor. Vroeger speelde ik altijd met nummer tien, maar toen ik eens in een elftal terechtkwam waar dat nummer al bezet was, moest ik een ander nummer kiezen. Ik vroeg aan mijn moeder welk nummer ik moest kiezen. Ze zei 88."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties