Club heeft Bulgaar en Uruguayaan op het oog

De Nijs Michael
| 44 reacties
Club heeft Bulgaar en Uruguayaan op het oog
Foto: © SC

Club Brugge is net zoals alle andere teams uit de hoogste afdeling op zoek naar versterking voor volgend seizoen. In die zoektocht zijn de West-Vlamingen nu uitgekomen bij Dimitar Makriev en Carlos Bueno.

Makriev is een Bulgaarse aanvaller die vorig seizoen op huurbasis aan de slag was bij het Israëlische MS Ashdod. De spits is echter nog steeds eigendom van de Sloveense club Maribor. Maar het bestuur van Maribor heeft al te kennen gegeven dat Makriev, ondanks zijn contract tot 2011, mag vertrekken als er een bod van om en bij de twee miljoen euro komt. Club Brugge zal echter moeten afrekenen met hevige concurrentie vanuit ons land, want ook kampioen Standard en vice-kampioen Anderlecht tonen interesse.

Verder heeft de West-Vlaamse club haar zinnen gezet op de 27-jarige Carlos Bueno. De Uruguayaan werd enkele weken geleden aangeboden bij Club Brugge en Anderlecht, maar de Brusselaars hebben al laten weten dat ze geen interesse hebben in de aanvaller. Club Brugge ziet echter wel een versterking in Bueno, Luc Devroe zal de international daarom gaan bekijken tijdens de interlands van Uruguay tegen Venezuela en Peru. De spits is momenteel eigendom van Penarol, voor die club scoorde hij de afgelopen zes maanden overigens 10 doelpunten in 13 wedstrijden. Ook in zijn interlandcarrière vond Bueno tot op vandaag 10 keer de weg naar de netten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties