Anderlecht verwerpt bod van Roda JC op De Man

De Nijs Michael
| 8 reacties
Anderlecht verwerpt bod van Roda JC op De Man
Foto: © SC

Mark De Man zou volgend seizoen wel eens te zien kunnen zijn in de Nederlandse Eredivisie, de verdedigende middenvelder van Anderlecht kan namelijk op concrete interesse van Roda JC rekenen.

Roda JC en Anderlecht kunnen op bestuursniveau erg goed opschieten, beide clubs hebben dan ook een samenwerkingsakkoord. Zo stalde Anderlecht vorig seizoen Lamah en Tioté bij de Nederlandse topklasser. Lamah moet deze zomer echter terugkeren naar het Astridpark, terwijl Tioté wellicht aan de slag gaat bij FC Twente.

Toch hoopt Roda JC alsnog zaken te doen met paars-wit, de club uit Kerkrade heeft namelijk haar oog laten vallen op Mark De Man. Als we de doorgaans betrouwbare fansite anderlecht-online.be mogen geloven, heeft de Nederlandse club intussen een eerste bod uitgebracht op de Belg, maar dat werd door de Brusselse club afgewezen. Toch lijkt een akkoord tussen beide teams in de maak, vooral omdat De Man volgende zomer einde contract is bij Anderlecht. Bijgevolg moet de club hem nu van de hand doen of de verdedigende middenvelder kan deze zomer transfervrij verkassen naar een andere club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties