Franse bond wacht met uitsluitsel over Domenech

Franse bond wacht met uitsluitsel over Domenech
Foto: © SC

Raymond Domenech, de Franse bondscoach die zijn team gisteren niet kon plaatsen voor de kwartfinales van het Euro 2008, weet nog niet waar hij aan toe is. De Franse voetbalbond wil nog geen beslissing nemen.

De Franse voetbalfederatie wacht tot 3 juli om zich uit te spreken over de toekomst van Raymond Domenech. Eerst zullen bondsvoorzitter Jean-Pierre Escalettes en technisch directeur Gerard Houllier een gesprek hebben met de fel geplaagde bondstrainer.

In eigen land ligt Domenech sinds gisteren flink onder vuur. Frankrijk haalde maar één schamel puntje op het EK en bovendien werd maar één doelpunt gescoord terwijl er maar liefst zes in het eigen net belandden. De vice-wereldkampioen eindigde daardoor als laatste in Groep C en dus kan het vandaag al zijn koffers pakken.

De Franse voetbalbond wil geen overhaaste beslissingen nemen. "We moeten de oorzaak en consequenties van de vroege uitschakeling van het team eerst analyseren. Ook het werk van Domenech in de afgelopen vier jaar zullen we hierin betrekken", luidt het in een officiële verklaring.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties