Arshavin en Martins in beeld bij Arsenal

Philippe Crols
| 9 reacties
Arshavin en Martins in beeld bij Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Engelse Arsenal lijkt serieus rekening te houden met een vertrek van Emmanuel Adebayor. De Togolees is op weg naar AC Milan en dus moeten er vervangers komen. De namen van Obafemi Martins en Andrei Arshavin zijn al gevallen.

Volgens de Daily Telegraph zou Arsenal zeker Andrei Arshavin willen binnenhalen. De speler van Zenit Sint Petersburg is weliswaar niet hetzelfde type als Adebayor, maar bewees het afgelopen seizoen dat hij meer dan behoorlijk tegen een bal kan trappen. Ook op het EK behoorde hij bij de uitblinkers tegen Zweden.

The Sun meent dan weer dat Arsenal nog een ander transferdoelwit voor ogen heeft. Het gaat om Obafemi Martins. De aanvaller die in het verleden nog doelpunten maakte voor onder andere Internazionale staat nu onder contract bij Newcastle.

Ook vorig seizoen was Martins al eens in beeld bij Arsenal. Toen werd aan de speler gedacht als opvolger voor Thierry Henry. Een transfer lijkt vooralsnog wel veraf, want Arsenal denkt er niet aan om 20 miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller. Dat is namelijk de vraagprijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties