Germinal Beerschot wint nu wel overtuigend

Philippe Crols
| 11 reacties
Germinal Beerschot wint nu wel overtuigend
Foto: © SC

Germinal Beerschot overtuigde in zijn eerste twee oefenwedstrijden tegen FC Ekeren en SK Wilrijk nog niet. Tegen derdeprovincialer Hemiksem maakten de troepen van Harm Van Veldhoven wel een heleboel doelpunten. Het werd 1-8.

Omdat Germinal Beerschot straks uitkomt in de Intertoto Cup, is het al volop bezig aan de voorbereiding. Hemiksem was de derde oefenpartner voor Germinal Beerschot.

De derdeprovincialer kon een kwartier stand houden. Toen opende Tosin Dosunmu de score. Meteen het signaal voor een doelpuntenrijk tweede kwartier. Na een halfuur stond het namelijk plots 0-5. De doelpunten kwamen van Henri Munyaneza (2x), Dosunmu en verdediger Kurt Van Dooren. Voor rust prikte Munyaneza zijn derde tegen de touwen.

Na rust zagen de toeschouwers heel wat minder doelpunten. Kris De Wree maakte weliswaar snel 0-7, maar daarna viel het helemaal stil. Hemiksem kon via Peijfers nog tegenscoren, maar het slotakkoord was wel voor Verhoeven. Hij legde de 1-8-eindstand enkele minuten voor tijd vast.

Germinal Beerschot speelde met:

Maes (46' Kaminski), M. Monteyne (46' De Wree), Van Dooren, Svetlicic, P. Monteyne (46' Lembi), Wamfor (62' Gustavo), Ederson (46' Wanyama), Cruz (62' Owusu), King, Munyaneza (62' Lambreghts), Dosunmu (46' Verhoeven) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties