Polak gaat voor zijn eerste landstitel

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Polak gaat voor zijn eerste landstitel
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jan Polak heeft er ondertussen één seizoen opzitten bij RSC Anderlecht, maar meteen de titel pakken was er niet bij. Dit jaar wil de Tsjechische middenvelder dan ook graag zijn eerste landstitel pakken.

Jan Polak blikte nog even terug op het EK waar Tsjechië zijn koffers moest pakken na de groepsfase. Het land stond 2-0 voor tegen de Turken, maar die konden in de slotfase de wedstrijd doen kantelen en wonnen nog met 2-3. "Ik kan je verzekeren dat ik enkele keren slecht geslapen heb na die wedstrijd. We hebben de uitschakeling alleen maar onszelf te danken", aldus Polak in de krant Het Laatste Nieuws.
 
Polak wil zich nu volledig richten op een titel met Anderlecht. "Vorig jaar heb ik hier veel aanpassingsproblemen gekend. Bovendien werd ik dan ook nog heel vaak aangesproken over mijn moeilijke integratie. Dat werkte met voortdurend op de zenuwen, maar nu voel ik me hier opperbest", gaat de Tsjech verder.
 
Polak heeft één grote ambitie dit jaar: met Anderlecht de titel pakken. "Ik heb nog nooit ergens de landstitel gewonnen. Het wordt dus hoog tijd", besluit de middenvelder.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties