Radzinski: 'Terugkeer naar België mogelijk'

Nico Wieme
| 0 reacties
Radzinski: 'Terugkeer naar België mogelijk'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomasz Radzinski zou in beeld zijn bij enkele Belgische eersteklassers. Ook AZ zou meer dan gewone belangstelling tonen voor de Canadese Pool.

Kent u Tomasz Radzinski nog? De aalvlugge spits die in het seizoen 2000-2001 het Constant Vanden Stockstadion tijdens die schitterende Champions Leaguecampagne meer dan eens in vuur en vlam zette. Radzinski speelt momenteel voor het Griekse Xanthi, maar zou een transfer naar België niet ongenegen zijn.
 
Ook in Griekenland is de aanvaller zijn torinstinct nog niet verloren. Na omzwervingen via Fulham en Everton was hij vorig seizoen bij Xanthi goed voor vijftien competitietreffers.
 
Radzinski was woensdag een aandachtig toeschouwer tijdens Anderlecht-BATE. “De ambiance in België is altijd fantastisch en de mensen kennen mij nog. Of ik terugkeer naar België, kan ik niet zeggen. Mijn contract bij Xanthi loopt nog een jaar door, maar ik zeg niet bij voorbaat 'nee' als ik de kans krijg om weer in België te spelen”, zei Radzinski in Het Nieuwsblad.
 
En de topschutter heeft nog een argument waarom België hem goed zou uitkomen. “Cathy, mijn Belgische vrouw, is zwanger en bevalt over vier maanden. Met de baby op komst is het misschien beter om dichter bij huis te spelen.” Alleen is Xanthi niet van plan om Radzinski zo maar te laten vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties