Stijnen zoekt geen excuses voor zijn blunder

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Stijnen zoekt geen excuses voor zijn blunder

Stijn Stijnen staat te kijf als een betrouwbaar sluitstuk maar zaterdag ging hij toch in de fout tegen FCV Dender. Steven De Petter strafte de fout meteen af en meteen was het eerste puntenverlies een feit voor blauwzwart.

Stijn Stijnen gaat dan ook niet op zoek naar excuses voor zijn fout. "Die goal is mijn verantwoordelijkheid en die wil ik dan ook opnemen", zegt de nationale doelman in de krant Het Laatste Nieuws.

"Voetbal is fouten maken. Vandaag ben ik het, morgen is het de beurt aan een ander. De collega's waren niet kwaad, maar ik heb wel serieus op mezelf gevloekt. Je weet dat het altijd een stuk moeilijker wordt als je tegen een ploeg als Dender op achterstand komt", gaat de Limburger verder.

"Vorig jaar hebben we veel mindere wedstrijden gespeeld die we wel wonnen. Ik vond ons eigenlijk niet slecht. We dwongen veel kansen af en veel hebben we niet weggegeven. Winst mag je dan eigenlijk niet laten liggen", besluit Stijnen die volgende week in Genk zijn doel nu maar schoon moet houden.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties