Sp. Tisselt        -          Mariekerke      1 – 3

OG Vorselaar             -         RH Sportief    2 - 2
Verbr. Balen    -          Poppel             2 - 0
Antonia            -          KFC Nijlen      1 - 1
Oud Turnhout -          Zwaneven        1 - 3
Vosselaar VV -          AC Olen          2 - 1
Linda Olen       -          St. Jozef           3 - 1
Ranst  -          Merksplas        2 - 0

Is een van onderstaande gegevens niet juist of onvolledig? Mail naar eindredactie@voetbalkrant.com

Doelpuntenkermis:

Zandvliet vonden we in deze categorie al eens terug, maar toen was het wel als winnend elftal. Afgelopen weekend werd er met 3-2 verloren in Heikant. Eysackers had nochtans al snel voor de 0-1 gezorgd. Aan de rust stond het echter 3-1. Baeten trof twee maal raak, Heremans prikte er een tegen de touwen. Duerloo zorgde nog voor een spannend slot, maar verder dan 3-2 kwamen de bezoekers niet meer.

Drie doelpunten of meer …

Ook in de tweede provinciale vonden we dit seizoen nog niemand die drie doelpunten of meer scoorde.

Nieuws 2A:
Mariekerke:

-Mariekerke is de enige ploeg met het maximum van de punten. Het won afgelopen weekend met 1-3 in Tisselt.

Merksem:

-Merksem won met 2-1 van Schriek. Het zette tegen tien mensen een 0-1-achterstand om in een 2-1-zege dankzij goals van Gloub en Bossijns.

-Jurgen Van de Velde speelde zijn honderdste wedstrijd voor SC Merksem. Voor meer info klik HIER

Kaart:

-Kaart won na twee gelijke spelen voor het eerst dit seizoen. Sil Boeykens zorgde net als vorige week voor een snelle openingsgoal. Vorige week scoorde hij al na een minuut, nu deed hij er drie minuten langer over om te scoren. Van Staeyen en Willaerts zorgden voor de twee andere doelpunten. Deze goals werden telkens gemaakt op aangeven van Boeykens. Het resulteerde in een 3-0-zege tegen Walem.

Wildert:

-Wildert won afgelopen weekend wel met 1-2 in Leest, maar zal Bart Noyens enkele maanden moeten missen. Nog voor de pauze liep hij een kuitbeenbruik op.

Brasschaat:

-Een late goal van Standaert leverde Brasschaat een onverhoopte zege op tegen Gooreind: 1-0.

Tisselt:

-Tisselt verloor van leider Mariekerke en heeft na drie speeldagen nog altijd geen punten.

Nieuws 2B:
Antonia:

-Dankzij een goal van Mattheeussen kwam Antonia snel op voorsprong, maar een late goal van Belmans zorgde ervoor dat Nijlen nog met een punt ging lopen. Antonia zag de winning goal ook nog afgekeurd worden en miste bij een 1-0-stand een strafschop. Mattheeussen, de maker van de 1-0-miste.

Ranst:

-Ranst zegevierde in eigen huis met 2-0 tegen Merksplas en is samen met Balen leider met het maximum van de punten.

Nijlen

-Dankzij een late goal van Belmans pakte Nijlen een punt in Antonia. De Winter pakte in de tweede helft een strafschop, maar werd later wel uitgesloten.

Balen:

-Balen won met 2-0 van Poppel en is samen met Ranst leider met het maximum van de punten.

Zwaneven:

-Zwaneven won met 1-3 op het veld van Oud-Turnhout. Het was de eerste zege voor die ploeg. De 1-3 werd gemaakt door Ibrahimovic, niet Zlatan, wel Jasenko.

-Zwaneven heeft van de overheid projectsubsidies gekregen.