Vleminckx en Kielo Lezi ontpoppen zich tot koningskoppel

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Vleminckx en Kielo Lezi ontpoppen zich tot koningskoppel

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Jean-Paul Kielo Lezi en Bjorn Vleminckx voelden zich de koning te rijk na de ruime overwinning tegen Dender. Beide aanvallers vonden twee keer de weg naar doel en brachten ieder één doelpunt aan.

Voor Kielo Lezi waren het zijn eerste doelpunten van het seizoen. "Ik speelde altijd goede wedstrijden, maar slaagde er niet in om te scoren. Nu zijn we vertrokken", glimlachte de Congolees. "Ik heb vandaag mijn truitje nat gemaakt. Dát is KV Mechelen. Ik ben blij voor de ploeg en voor mezelf."
 
Vertrouwen van de trainer
 
"Wat een avond", reageerde zijn spitsbroeder Vleminckx. "In het begin van het seizoen heb ik op mijn tanden moeten bijten in de tribune, maar dit is een antwoord op het vertrouwen dat de coach mij gegeven heeft."
 
Vorig jaar vormde hij een sterk koppel met Aloys Nong. Nu lijkt het ook te klikken met Kielo Lezi. "Ik wist dat we het goed met elkaar konden vinden. We hebben ook in tweede al goed samengespeeld. Dat toont nog maar eens dat Mechelen niet staat op één of twee spelers, maar op het collectieve."
 
Voetjes op de grond
 
Ondanks de knappe 7 op 9 tempert Vleminckx voor overdreven optimisme. "We willen beter doen dan vorig jaar, maar we moeten de voetjes op de grond houden. Vanavond mogen we nog even nagenieten. Morgen moeten we naar de wedstrijd op Genk toewerken. Daar gaan we voluit voor de drie punten." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties