Van Holsbeeck: 'Alleen de drie punten onthouden'

Van Holsbeeck: 'Alleen de drie punten onthouden'

RSC Anderlecht won gisteren met 2-1 de wedstrijd tegen Excelsior Moeskroen maar dat was dan ook het enige wat kan onthouden worden. Ook Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck had niet genoten op de tribune.

"Ik vond het een draak van een wedstrijd. Ik denk dat we vandaag alleen moeten onthouden dat we de drie punten binnen hebben en de rest moeten we maar zo snel mogelijk vergeten", aldus Herman Van Holsbeeck op zoom.in

De Anderlecht-manager is niet akkoord dat het in thuiswedstrijden nog niet veel soeps was dit seizoen. "Ik vind dat we wel al goede wedstrijden hebben gespeeld, maar vandaag was het een samenloop van omstandigheden. We zitten met heel wat blessures en dat is niet bevorderlijk voor het niveau. We kijken met spanning uit naar het moment dat iedereen terugkomt", gaat Van Holsbeeck verder.

Hij was ook niet verrast door de egelstelling die Moeskroen innam gisterenavond. "Ze spelen zoals ze altijd komen spelen op verplaatsing. Ze zijn goed georganiseerd achteraan, maar wij hebben gewoon veel technische fouten gemaakt. Het was een slechte wedstrijd", besloot Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties