Ciman: 'Het is niet allemaal mijn schuld'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ciman: 'Het is niet allemaal mijn schuld'

Club Brugge verloor nog niet dit seizoen, maar doet de voetballiefhebbers ook niet kirren van plezier. Rechtsback Laurent Ciman zorgt zelfs meer voor ergernis. Niets nieuws onder de Brugse zon.

Blauw-zwart sukkelt al jaren met de positie van rechtsachter. Olivier De Cock, Gunther Vanaudenaerde en  Brian Priske: allen kregen ze het publiek tegen zich gekeerd. Ciman lijkt na drie maanden in Jan Breydel dezelfde weg op te gaan.
 
Superman
 
“Het is niet mijn schuld dat ik tegen twee of drie tegenstanders kom te staan”, verdedigt Ciman zich in HNB. “Ik ben Superman niet. Ik doe mijn werk, maar als Ronald Vargas niet mee verdedigt, zit ik met de gebakken peren. Hij dribbelt, verliest de bal, maar verdedigt volgens niet mee. Let op, ik ben wel niet kwaad op hem, maar hij neemt risico’s.”
 
Deel van de job
 
De bakken kritiek doen ook het vertrouwen bij Ciman afbrokkelen. “Mentaal is het niet makkelijk. Ik vind ook niet dat er alleen naar mij moet gekeken worden. Kijk ook naar de andere plaatsen. Kritiek, het is een deel van de job zeker.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties