De Ceulaer: "Dender geen voltreffer"

De Ceulaer: "Dender geen voltreffer"
Foto: © SC

Lierse moet het in de volgende ronde van de Beker van België opnemen tegen Dender. De tweedeklasser had toch liever een andere ploeg als tegenstander gehad.

“We hadden natuurlijk veel liever thuis gespeeld,” weet CEO Neel De Ceulaer te zeggen voor de camera van Lierse TV. “Dender is tevens niet de ploeg die zo aanspreekt dus ook financieel is dat geen voltreffer. Langs de andere kant is het wel een prettig weerzien met Johan Boskamp die we allemaal kennen en ook een vriend van Herman Helleputte is. Hij heeft ook Lierse getraind en er bij gespeeld. Dat is dus wel een belangrijk punt.”
 
“We hebben ook altijd gezegd dat de Beker onze prioriteit niet is, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons op voorhand verloren geven. We hebben in de voorbereiding al eens gespeeld tegen Dender. Alles is dus nog mogelijk. Ik denk eerlijk gezegd wel dat Dender een betere ploeg is dan Bergen. Het zal er ook van afhangen op welke positie ze op dat ogenblik staan. Ze gaan misschien de voorkeur geven aan de competitie, want in de eerste klasse zijn er toch vier dalers. Men moet dan toch opletten als eersteklasser. Het zal er dus van afhangen welke prioriteit ze geven aan de Beker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties