Germinal Beerschot zit mentaal heel diep

Mathias Dumarey
| 21 reacties
Germinal Beerschot zit mentaal heel diep

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De trainerswissel bij Germinal Beerschot heeft voorlopig geen effect gesorteerd. Afgelopen zaterdag gingen de troepen van Aimé Anthuenis (foto) thuis met 0-2 onderuit tegen SC Lokeren.

Didier Dheedene weet dat als Germinal Beerschot op achterstand komt, de kopjes naar beneden gaan. "We moeten ons blijven honderd procent inzetten. Elk punt dat we nog voor Nieuwjaar pakken, is van goudwaarde. Tijdens de winterstop is het aan het bestuur om bij te sturen", aldus de routinier in de kranten.

Ook de van Anderlecht gehuurde doelman Silvio Proto slaakte een diepe zucht. "Ik weet niet meer wat ik erover moet vertellen. Ook nu weer zakten we in elkaar na een uur. Ik zie geen oplossing voor ons probleem, want ik weet niet eens waar het probleem hem zit. Het wordt voor ons echt een moeilijk seizoen."

"Je moet kijken naar de feiten. Lokeren heeft al tien wedstrijden gespeeld zonder nederlaag, terwijl wij maar één keer wonnen in dertien wedstrijden. Dat zegt genoeg", aldus coach Aimé Anthuenis. "Er is een duidelijk gebrek aan maturiteit en technisch vermogen. Hier zijn ze dat niet meer gewend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties