Verbauwhede zal niet meer keepen voor Kortrijk

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Verbauwhede zal niet meer keepen voor Kortrijk
Foto: © SC

Het is definitief dat Glenn Verbauwhede niet meer in het doel van KV Kortrijk zal staan. Dat blijkt uit een gesprek dat diens zaakwaarnemer Paul Courant had met de ploeg uit het Guldensporenstadion.

"Het is duidelijk dat Glenn Verbauwhede zich bij Kortrijk onmogelijk heeft gemaakt. Ik zie niet in hoe hij er zich zou kunnen rehabiliteren. Zijn geloofwaardigheid was al weg, ook al heeft hij de club nooit willen destabiliseren", zegt zijn manager Paul Courant in het weekblad Sport/Voetbalmagazine.

"Ik ga zeker niet goedkeuren wat Glenn gedaan heeft, maar ze hadden in Kortrijk wel beter eerst eens naar hem geluisterd. Ik begrijp Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck dan ook niet. In plaats van eerst Glenn bij zich te roepen, belt hij meteen naar Xavier Chen (ex-Kortrijk, nu KV Mechelen, nvdr). Hij is nu van meet af aan in een slecht daglicht gesteld zonder dat hij zich kon verdedigen", gaat Courant verder.

De zaakwaarnemer vindt dat Hein Vanhaezebrouck blijk heeft gegeven van weinig psychologisch inzicht. "Je moeten weten dat er maar één reden was waarom Glenn naar Kortrijk is gekomen deze zomer: Hein Vanhaezebrouck." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties