'Hebben nog niets gehoord van Rubin Kazan'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Hebben nog niets gehoord van Rubin Kazan'

Club Brugge heeft nog niets gehoord van Rubin Kazan omtrent hun interesse in doelman Stijn Stijnen. De Russische landskampioen zou bereid zijn drie miljoen euro te betalen voor de keeper van de nationale ploeg.

"De zaakwaarnemer van Stijn Stijnen heeft me een aantal weken terug gevraagd of ik op de hoogte was van interesse uit Rusland. Ik viel helemaal uit de lucht", zegt Luc Devroe, de Brugse sportmanager, vlak voor het vertrek naar Valencia op Sporza.

"Tot vandaag hebben we niets gehoord uit Rusland. We wachten dan ook gewoon af." Afwachten is ook wat Stijn Stijnen zelf doet. Hij kan naar verluidt 1,5 miljoen euro per jaar verdienen bij de Russische kampioen. "Als Club Brugge er beter van wordt, moet je dat in overweging nemen. Maar voorlopig heb ik nog niets gehoord van Club zelf", aldus Stijnen.

Mocht Stijnen naar de Russische competitie verhuizen, dan wordt hij daar de tweede Belg. Nicolas Lombaerts speelt momenteel voor Zenit Sint-Petersburg. Stijnen zou overigens de tweede Belg ooit kunnen worden in loondienst van Rubin Kazan. Eerder verging Cédric Roussel er van de heimwee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties