Russisch miljoenencontract wacht op Stijnen

De Nijs Michael
| 44 reacties
Russisch miljoenencontract wacht op Stijnen
Foto: © SC

Stijn Stijnen is bij Club Brugge al jaren de onbetwiste titularis in doel, maar de kans bestaat dat de sluitpost deze winter de deur van Jan Breydel achter zich dicht trekt. Hij schermt namelijk met de interesse van het Russische Rubin Kazan.

Stijnen werd afgelopen zomer aan Heerenveen gelinkt. De Nederlandse topklasser bracht ook een bod uit van één miljoen euro, maar dat werd door Club Brugge resoluut afgewezen. Club wou destijds minstens drie miljoen euro voor de doelman. 

Dat is Rubin Kazan niet ontgaan, de kersverse Russische landskampioen is naar verluidt van plan om een bod van drie miljoen uit te brengen. Geld is alvast geen probleem voor de club, Rubin Kazan heeft namelijk een transferbudget van tachtig miljoen euro ter beschikking. Ook voor Stijnen zelf zou de overstap naar Rusland lucratief zijn, hij zou er anderhalf miljoen euro netto per jaar gaan verdienen.

Bij Club Brugge is men officieel echter nog niet op de hoogte van de interesse van de Russiche kampioen. "Twaalf dagen geleden kreeg ik telefoon van de zaakwaarnemer van Stijnen", doet Luc Devroe zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. "Met de vraag of Club Brugge op de hoogte was van interesse voor Stijn vanwege een Russische club. Ik viel toen uit de lucht. Tot vandaag is er geen verandering gekomen in die situatie. Wij wachten de evolutie af." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties