Vermeersch: "Transfer Cordier niet aan de orde"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Vermeersch: "Transfer Cordier niet aan de orde"
Foto: © SC

Michaël Cordier werd destijds een grote belofte genoemd, maar de doelman is bij Brussels op een zijspoor beland. Hij moet momenteel zelfs vrede nemen met de status van derde doelman in Molenbeek, maar toch kan hij op de interesse van Anderlecht rekenen.

Cordier wil graag naar Anderlecht en ook paars-wit bevestigde onlangs de interesse in de keeper. Enig probleem is echter de verzuurde relatie tussen Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck en Brusselsvoorzitter Vermeersch. "Ik hoop echt dat m'n huidige club wil meewerken aan een oplossing", vertelt Cordier in La Dernière Heure. "Uiteindelijk krijg ik nu van Brussels een loon om niets te presteren."

Toch lijkt een transfer van Cordier naar Anderlecht niet vanzelfsprekend. Brussels en Anderlecht liggen namelijk overhoop sinds Kouyaté de overstap naar het Astridpark maakte. "Een transfer van Cordier is nu niet aan de orde", reageert Brusselsvoorzitter Vermeersch in Het Nieuwsblad. "Of ik met Anderlecht over een transfer wil praten? Dat hangt ervan af of ik goed of slecht geslapen heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties