Schollen: "Hier hadden we niet op gerekend"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Schollen: "Hier hadden we niet op gerekend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht werd gisteren door KV Mechelen uit de Cofidis Cup gewipt en dat is in Anderlecht hard aangekomen. Doelman Davy Schollen steekt alvast niet onder stoelen of banken dat de Brusselaars geen rekening gehouden hadden met de uitschakeling.

"Hier hadden we niet op gerekend. We hadden gehoopt om de lijn van de wedstrijd tegen PSV door te trekken", geeft doelman Davy Schollen toe tegenover Sporza. "Maar in bekervoetbal weet je dat het in negentig minuten voorbij kan zijn."

"Wat er fout gelopen is? KV Mechelen scoort een doelpunt meer dan ons, dat is de fout. We hebben gevochten en gestreden, maar de bal wou er niet in. KV Mechelen heeft twee of drie kansen gehad, waarvan één penalty. Dit is echt balen."

"Na de 1-1 hadden we de wedstrijd onder controle, daarom is het extra jammer dat we er toch uitliggen. Het tweede doelpunt van KV Mechelen valt te makkelijk, dat zijn dingen die bij ons niet mogen gebeuren. Nu gaan we honderd procent voor de titel. Extra druk zal dat niet meebrengen, want bij Anderlecht moet elke wedstrijd gewonnen worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties