Frutos komt dit seizoen niet meer op een voetbalveld

Mathias Dumarey
| 54 reacties
Frutos komt dit seizoen niet meer op een voetbalveld
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos laat zich toch opereren aan de achillespees. Dit betekent dat de Argentijn dit seizoen niet meer in actie zal komen. De verwachting is dat hij drie tot zes maanden zal moeten revalideren.

Anderlecht laat vandaag weten dat Nicolas Frutos in overleg met de medische staf en het bestuur van de club beslist heeft om zich te laten opereren aan de achillespees. De competitieleider wil hierover verder geen verklaringen afleggen.

Frutos had weer last gekregen van zijn achillespees nadat hij medicatie had genomen tegen een virus dat hij had opgelopen tijdens zijn verblijf in Argentinië in de kerstperiode. Gisteren bleek dat er een scheurtje in zit. Tegen de kranten van Sud Presse Sports had hij nog laten weten dat hij geen zin had in een nieuwe operatie, maar dit is dus toch onvermijdelijk geworden.

De Argentijnse prijsschutter zal naar verwachting zo'n drie à zes maanden moeten revalideren. De kans is dus groot dat hij pas in augustus weer een competitiewedstrijd voor paarswit zal spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties