Trekt De Vriendt naar KV Mechelen of Le Mans?

De Nijs Michael
| 2 reacties
Trekt De Vriendt naar KV Mechelen of Le Mans?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard startte gisteren tegen Westerlo met Espinoza in doel, maar wat opvallender was: van Jérémy De Vriendt was er geen spoor op het wedstrijdblad. De reservedoelman werd op de bank vervangen door de van Racing Genk overgekomen Sinan Bolat.

De Vriendt is dit seizoen einde contract bij Standard, de reservedoelman mag dan ook andere oorden opzoeken van de Luikse Club. Voor het eerst dit seizoen was er op het wedstrijdblad geen spoor van de sluitpost uit Namen. Het Laatste Nieuws meent te weten dat de oorzaak ligt bij het feit dat De Vriendt op weg is naar Le Mans, een club uit de Franse hoogste afdeling.

Dat wordt dan weer tegengesproken door Gazet Van Antwerpen. De krant weet dat Standard en KV Mechelen vandaag nog onderhandelingen zullen opstarten over een transfer van de 22-jarige doelman. De Vriendt moet in Mechelen de concurrentie aangaan met Biebauw, de vervanger van de langdurig geblesseerde Olivier Renard

Enig probleem is het feit dat De Vriendt deze zomer einde contract is in Luik, een verhuur voor zes maanden lijkt dus ondenkbaar. Er blijven wel twee andere opties over: De Vriendt verlengt zijn contract bij Standard en trekt zes maanden op huurbasis naar KV Mechelen, of de rood-gelen nemen de sluitpost definitief over.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties