RFC Luik strikt Van Houdt en Derven

RFC Luik strikt Van Houdt en Derven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RFC Luik heeft op het einde van de lopende transferperiode nog wat transfers gerealiseerd. Peter Van Houdt en Cihan Derven tekenden een contract bij de club, terwijl Baptiste Ulens de ploeg verlaat.

Van Houdt stond tijdens de heenronde nog onder contract bij STVV, maar mocht daar vertrekken. Donderdagvoormiddag bereikte hij met de leider uit de Exqi League een akkoord om zijn contract te ontbinden en diezelfde namiddag tekende de 32-jarige spits een contract voor zes maanden met een optie op nog een seizoen bij de Waalse club. Vrijdagvoormiddag ondergaat hij wel nog medische testen.
 
De tweede aanwinst van RFC Luik is Cihan Derven. Deze 20-jarige verdediger komt over uit de B-kern van RSC Anderlecht. Ook hij tekende een contract tot het einde van het seizoen met een optie op nog een seizoen.
 
RFC Luik laat ook een speler vertrekken. De uitleenbeurt van Baptiste Ulens werd immers beëindigd en de 21-jarige middenvelder keert dan ook terug naar Sporting Charleroi. In totaal speelde hij amper één helft voor de tweedeklasser. De club kondigde tevens aan dat er nog aanwinsten mogen verwacht worden voor het sluiten van de transfermarkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties