'RC Mechelen heeft grote kans op halve finale'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
'RC Mechelen heeft grote kans op halve finale'
Foto: © SC

RC Mechelen kan een stunt verwezenlijken als het zich vanavond kan plaatsen voor de halve finale van de Belgische beker op het veld van tweedeklasser Lierse SK. De groenwitten hebben veel vertrouwen dat de 1-0-overwinning uit de heenmatch zal volstaan.

Mon Philips, de voorzitter van RC Mechelen, kan haast niet wachten tot vanavond. "Nog nooit had ik zoveel kriebels", zegt hij in de krant Gazet van Antwerpen. De man heeft er ook veel vertrouwen in dat het goed zal aflopen voor zijn team. "Ik heb er een heel goed gevoel bij. De spelers spreken tegenwoordig over niets anders meer. Ik geef ons tot 60 à 70 procent kans om ons te plaatsen."

"Het zal sowieso een historische avond voor ons worden. Er gaan zeker tweeduizend supporters van Racing meereizen naar Lier. Als we toch uitgeschakeld zouden worden, ga ik wel een traantje laten, maar de bekercampagne is voor ons sowieso een voltreffer geworden", gaat Philips verder.

De bekercampagne heeft de derdeklasser vanzelfsprekend ook heel wat geld opgeleverd. "We gaan met dat geld ons stadion moderniseren en de verlichting aanpassen op het vereiste niveau voor tweede klasse", besluit Philips die zo meteen onderstreept waar de ambities om korte termijn liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties