Braziliaans toptalent tekent bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 12 reacties
Braziliaans toptalent tekent bij Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht speurt momenteel naar versterking voor de toekomst. In dat opzicht heeft het Braziliaans toptalent Guillermo een contract in de hoofdstad getekend, ook een tweede niet-nader genoemde Braziliaan staat dicht bij een overgang naar Anderlecht.

Vorige week verscheen een Braziliaan op training bij Anderlecht, nu blijkt dat het gaat om Guillermo. De speler staat in eigen land bekend als een toptalent, maar hij was lange tijd out met een zware blessure. De negentienjarige centrale verdediger was gisteren aanwezig op de wedstrijd tussen Charleroi en Anderlecht, volgens HNB tekende hij intussen een contract tot het einde van dit seizoen. 

"Normaal is die speler onhaalbaar voor Anderlecht", legt manager Herman Van Holsbeeck uit. "Alleen is hij zwaar geblesseerd geweest na een operatie aan zijn kruisbanden."

Naast Guillermo is er ook nog een tweede Braziliaan op weg naar het Astridpark. Het gaat om een jonge speler die momenteel op de loonlijst van Santos staat. Deze zomer is de jonge centrale verdediger, die eveneens als een groot talent wordt beschouwd, echter einde contract bij het ex-team van Pelé. Anderlecht kon vooralsnog niet tot een akkoord komen met de verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties