Polak: 'Iets recht te zetten tegen zwart beest SVZW'

Polak: 'Iets recht te zetten tegen zwart beest  SVZW'
Foto: © SC

Jan Polak (foto) kijkt met een realistische blik vooruit naar de wedstrijd van vanavond tegen Zulte Waregem. "We hebben iets recht te zetten tegen dit elftal. Ze zijn sterk, maar niet beter dan wij", aldus de Tsjechische international in de kranten.

"We moeten vanavond winnen van Zulte Waregem want we hebben de drie punten nodig in de titelstrijd. Het is natuurlijk wel makkelijker gezegd dan gedaan. Vorig jaar speelden ze hier 2-2-gelijk en gingen we ginds onverdiend met 1-0 verliezen. Laat ons dan nog maar zwijgen van de 4-0 die we er dit seizoen kregen", aldus Jan Polak.

Anderlecht komt erg vaak op achterstand. De vraag is dan ook waar het steeds fout loopt bij paarswit? "Het interesseert me eerlijkgezegd geen fluit. Het is uiteraard aangenamer om op voorsprong te komen want dan kunnen we de wedstrijd controleren in plaats van alles uit de kast te moeten halen. Helaas loopt het te vaak anders. Ik wil echter het positieve bekijken. Meestal zijn we erin geslaagd om de scheve situatie om te buigen naar winst en dat is toch een bewijs van onze mentale kracht", besluit de middenvelder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties