Groep 8: Italië loopt uit

Kevin Van Cutsem
| 8 reacties

Leider Italië heeft zijn voorsprong in groep 8 vergroot. De Italianen klopten Montenegro met 0-2. Naaste achtervolger Ierland bleef thuis steken op een gelijkspel.

Groepsleider Italië won met 0-2 in Montenegro. Al na 11 minuten opende Pirlo de score vanop de stip. Pazzini zette na rust de 0-2 eindstand op het bord.

Co-leider Ierland bleef thuis tegen Bulgarije op een 1-1 gelijkspel steken. Dunne bracht de Ieren op voorsprong maar ploegmaat Kilbane maakte die treffer een kwartier voor affluiten ongedaan: 1-1.

Cyprus, laatste in de groep, won met 2-1 van Georgië. Constantinou scoorde op het half uur de openingstreffer. Na rust verdubbelde Christofi de score. Kobiashvili maakte uit een strafschop nog de aansluitingstreffer, maar de Georgiërs bleef steken op 2-1.