Bölöni straks de bondscoach van Roemenië?

Bölöni straks de bondscoach van Roemenië?
Foto: © SC

Roemenië staat er niet zo goed voor in de WK-kwalificatiecyclus voor Zuid-Afrika. De Roemeense pers speculeert al volop over een nieuwe bondscoach en daarbij is ook de naam van huidig Standard-coach Laszlo Bölöni (foto) gevallen.

Huidig bondscoach Victor Piturca zal wellicht mogen opkrassen als er ook verloren wordt in Oostenrijk. Enkele Roemeense bronnen melden dat Laszlo Bölöni deze week zijn contract zou ondertekenen. De oefenmeester van Standard ontkent echter alle geruchten.

"Jullie speculaties zijn niet correct. Natuurlijk is het verleidelijk om Roemeens bondscoach te worden, maar ik ga me niet uitspreken over hypothetische situaties. Ik ben vrij om mijn eigen toekomst te bepalen. Mijn verbintenis bij Standard loopt af en ik heb ook enkele aanbiedingen uit Frankrijk op zak", zegt Bölöni in de Roemeense kranten.

Bölöni was in het verleden trouwens al eens nationaal keuzeheer van Roemenië. Dat was tijdens het seizoen 2000-2001. Standard heeft al te kennen gegeven dat het pas in mei wil praten met zijn trainer maar het is zeer de vraag of de Roemeen wel zo lang wil wachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties