Leekens vertrekt per direct naar Al Hilal

Leekens vertrekt per direct naar Al Hilal
Foto: © SC

Georges Leekens heeft Sporting Lokeren verlaten, meldt de RTBF. De trainer zou vanavond het vliegtuig gepakt hebben richting Saoedi-Arabië om bij Al Hilal Riyad een lucratief contract te tekenen.

Het ziet er naar uit dat Lokeren op zoek moet naar een nieuwe coach. Van voorzitter Roger Lambrecht had Leekens het licht op groen gekregen om met de Arabische club te praten. Leekens besloot aanvankelijk dat hij Lokeren op 7 speeldagen van het einde niet in de steek kon laten, maar bezweek uiteindelijk toch voor het erg lucratieve aanbod.
De gewezen bondscoach blijft er voor twee maanden, met optie op een bijkomend jaar. Bij Al Hilal volgt hij de Roemeen Cosmin Olaroiu op. Die werd de laan uitgestuurd nadat hij een shirt met de afbeelding van de Prins op de grond geworpen had.
 
Na Kortrijk moet nu ook Lokeren dus op zoek naar een nieuwe trainer. Lambrecht verklaarde meteen naar een vervanger op zoek te zullen gaan. Hij denkt daarbij onder andere aan Hugo Broos en aan Emilio Ferrera, die momenteel beiden in Griekenland aan de slag zijn. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties