Evens laat slaap niet voor striemende kritiek

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Evens laat slaap niet voor striemende kritiek
Foto: © SC

Bernt Evens (foto) en Laurent Ciman waren zaterdagavond de kop van Jut voor het thuispubliek van Club Brugge. Beiden werden uitgefloten na alweer zwakke prestaties. Evens ligt evenwel niet wakker van de kritiek.

"Ik kreeg in december ook al bakken kritiek te verwerken na de monsternederlaag op het veld van Moeskroen. Ik heb daar toen nachten van wakker gelegen. Dat ligt nu achter de rug. Ik heb er een streep onder getrokken", aldus Bernt Evens in HLN.

"Ik lees geen kranten meer. Ik trek me nu op aan de positieve elementen van mijn seizoensstart, zowel in de competitie als in Europa. Van een speler die niet iedere week in actie komt, mag je ook geen wonderen verwachten", gaat Evens verder.

"Is er eigenlijk iemand die er zaterdagavond bij stilgestaan heeft dat het zeven weken geleden was dat ik nog eens een wedstrijd betwistte? Het is geen verwijt naar de trainer toe. Als ik kansen krijg, probeer ik alles uit mijn lijf te halen. Meer kan ik ook niet doen", besluit de Limburgse verdediger. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties