Oorlog tussen Boskamp en Asselman blijft woeden

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Oorlog tussen Boskamp en Asselman blijft woeden
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Het rommelt nog altijd hevig in de technische staf van FCV Dender. De club kon de eindronde niet ontwijken na verlies zaterdagavond thuis tegen SC Charleroi. Dat leverde weer een gevecht op tussen trainer Johan Boskamp (foto) en Patrick Asselman.

Na de nederlaag tegen Charleroi zouden Johan Boskamp en zijn assistent Patrick Asselman elkaar in de haren gevlogen zijn. Beiden spreken al weken niet meer tegen elkaar. Het bestuur van FCV Dender is de vete tussen beide heren spuugzat en dreigt er nu mee om vlak voor de start van de eindronde Johan Boskamp op non-actief te zetten.

Asselman zou na de wedstrijd harde woorden gehad hebben ten aanzien van Norman Sylla, maar Boskamp vond dat de speler veel te hard werd aangepakt door zijn assistent. Boskamp zou volgens HNB helemaal door het lint gegaan zijn en gisteren zou hij op het matje geroepen zijn door de clubleiding. Voorzitter Patrick De Doncker heeft er alleszins mee gedreigd om Boskamp op non-actief te zetten tenzij hij de strijdbijl met zijn assistent begraaft. Na de gebeurtenissen van de vorige maanden is die kans echter heel erg klein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties