Anderlecht houdt grote kuis in medische staf

Anderlecht houdt grote kuis in medische staf
Foto: © SC

Anderlecht kreeg de voorbije jaren met opvallend veel blessures te maken, wat zorgde voor een storm van kritiek. Dat is ook het bestuur niet ontgaan, paars-wit houdt nu grote kuis in zijn medische staf.

Zo is Dirk Stook, die al 20 jaar als kinesist actief is bij Anderlecht, de laan uitgestuurd. Hij wordt vervangen door Jochen De Coene. De Belg was de voorbije vijf jaar aan de slag bij de Chinese nationale ploeg en Shangai Shenhua.

Olivier Beuckelaers ondergaat hetzelfde lot als Stook, de revalidatietrainer moet op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. José Huylebroeck, de verantwoordelijke voor de medische staf, wordt dan weer vervangen door Louis Kinnen. De laatst genoemde komt over van tweedeklasser FC Brussels.

Over dokter Leo Groenweghe werd nog geen beslissing genomen. De enige dokter die goed nieuws kreeg, is Kristof Sas. De ex-speler van Eendracht Aalst mag blijven, net als de kinesisten Christophe Brams en Koen Walraevens. Anderlecht trekt bovendien een extra kinesist aan: Bart Van Den Berghe. Hij komt over van FC Brussels.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties